top of page

ons 22 maj

|

The Nut House

Onsdag = Bilkväll

Sedan våren 2011 har bilkvällar hållits på The Nut House. Ett möte där gamla och nya bekantskaper möts upp för det gemensamma intresset för motorer. Välkommen 2024 kör vi onsdagar från 1 maj - 18 sep

Onsdag = Bilkväll
Onsdag = Bilkväll

Tid och plats

22 maj 2024 17:00 – 18 sep. 2024 20:00

The Nut House, Almungevägen, 194 92 Upplands Väsby, Sverige

Om evenemanget

Våra efterlängtade bilkvällar drar igång den 1 maj och pågår varje onsdag 17.00-20.00 ända fram till 18 september.

Så varför inte markera datumen i kalendern redan nu? 🗓️

Här är vad du kan förvänta dig:

Bilar och klenoder: Trädgården kommer att fyllas med glänsande lack, vackra former och motorer som brummar av förväntan.

Är du nyfiken på en sällsynt veteranbil/sportbil/motorcykel/mopped eller vill du visa upp din egen pärla? Det här är platsen att göra det!

God mat och fika: Vår trädgårdsmästare har inte bara gröna fingrar utan även en passion för matlagning. Vi serverar varm middag, smörgåsar och pannkakor. Och självklart finns det tårtor och bullar att frossa i – för vad är en bilkväll utan något sött?

Miljön: The Nut House är inte bara en trädgård, det är ett andrum. Här kan du njuta av grönskan, prata bilar med likasinnade och bara vara. Kanske tar du en tur på de fina vägarna runt Torsåker innan du parkerar din pärla hos oss?

Följ oss: Missa inte våra uppdateringar på Facebook (FB bilkväll-thenuthouse) och Instagram (IG bilkvall_thenuthouse). Där presenterar vi mat, gäster och allt som gör våra bilkvällar så speciella.

Så, kära bilvänner, låt oss tillsammans skapa minnen, dela historier och njuta av livet på fyra hjul.

Välkomna till The Nut House – där passion för bilar möter grönskande oas! 🌟🚗🌿

The Nut House Sweden

www.lisa.se

Dela gärna ♥️

Dela detta evenemang

bottom of page