top of page

ons 15 maj

|

The Nut House

Måleri & Keramik - mor och dotter.

Mor och Dotter ställer ut tillsammans på Nut House Art. Vernissage 18 maj 12.oo-16.oo

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Måleri & Keramik - mor och dotter.
Måleri & Keramik - mor och dotter.

Tid och plats

15 maj 2024 04:00 – 26 maj 2024 22:00

The Nut House , Almungevägen, 194 92 Upplands Väsby, Sverige

Om evenemanget

Om Carola Garpefält

För mig är bildkonsten ett universellt språk och uttrycksmedel där budskapet kan vara någonting större än konstnären själv. I en del av mina målningar blandar jag in ett surrealistiskt uttryck där vissa symboler får berätta en del för betraktaren. Även djupaste allvar blandat med humor är något som jag tycker om att väva in i mitt måleri. Människor intresserar mig mycket och återkommer därför ofta i mina motiv. Filosofi är en viktig del av livet vilket kan speglas i en del av min konst som jag önskar beröra och inspirera andra människor med. Tiden på Konstfack var en härlig period i min konstnärliga utveckling där jag fick chansen att prova på många olika tekniker och material. De senaste åren har jag även arbetat med keramik och jag har deltagit i ett 30-tal konstutställningar.

Om Elin Garpefält

När jag skapar konst testar jag gärna olika tekniker men oftast blir det keramik och måleri.

När jag målar använder jag både akryl och olja. Jag har utbildat mig på Nyckelviksskolan i Färg, form och hantverk då jag fick prova på många olika tekniker och där väcktes mitt intresse för leran och keramiken. Jag har efter det gått en utbildning i keramik på Sörängens folkhögskola i Nässjö.

Mitt måleri brukar främst vara motiv av människor då det är något som fascinerar mig. Keramiken jag gör är allt från skulpturer till bruksföremål.

Dela detta evenemang

bottom of page