top of page

lör 27 apr.

|

The Nut House

John Rooney

Min konst är en blandning av olika medium, olja, akryl, fotokonst och kollage. Mina AI framställda bilder är gjorda av mina egna foto porträtt av kvinnor som jag förvandlat. Det är en ny och spännande teknik att leka med. Vernissage 27 april 12.00-15:30

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
John Rooney
John Rooney

Tid och plats

27 apr. 2024 10:00 – 12 maj 2024 16:00

The Nut House, Almungevägen, 194 92 Upplands Väsby, Sverige

Om evenemanget

Mitt namn är John Rooney. Jag är född & uppvuxen på Irland i Dublin i en stor familj. Efter skolan reste jag runt på ön och i Europa och lärde mig kockyrket. Jag kom så småningom att flytta till Järna i Sverige & började intressera mig mer inom bildkonsten. Min konst är en blandning av olika medium, olja, akryl, fotokonst och kollage. Mina AI framställda bilder är gjorda av mina egna foto porträtt av kvinnor som jag förvandlat. Det är en ny och spännande teknik att leka med. Jag är också fascinerad av gamla saker och en del av mina foton är tagna på Car- graveyard’s med övergivna gamla bilar.

Det är nu 2 år sedan jag satsar fullt ut på mitt konstnärskap, på sidan om pysslar jag med improvisations teater 🎭.

Jag älskar konst & att skapa vare sig det är att kombinera smaker i en maträtt, skapa ett nytt konstverk eller en scen inom🎭teater.

Jag är tacksam att få möjlighet att ställa ut i detta sammanhang då jag främst haft lokala utställningar. Så till sist- Ät & njut av maten & konsten på The Nut house, hoppas vi ses!

Med värme John Ni hittar mig även på instagram: johnroomeyart

Dela detta evenemang

bottom of page