top of page

fre 25 aug.

|

The Nut House

För trädens skull av Beatrice Jansson

Tickets are not on sale
See other events
För trädens skull av Beatrice Jansson
För trädens skull av Beatrice Jansson

Tid och plats

25 aug. 2023 10:00 – 10 sep. 2023 16:00

The Nut House, Almungevägen, 194 92 Upplands Väsby, Sweden

Om evenemanget

Beatrice Jansson:

Jag drivs av skaparglädje och en vilja att lära ut det jag kan till andra. Jag tycker mycket om mångfalden i det jag gör och utöver mitt eget skapande håller jag akvarellkurser både digitalt och hemma i min ateljé för både nybörjare och mer vana akvarellmålare.

Med en utbildning till grafisk formgivare i botten har jag alltid varit omgiven av färg och form. För fem år sedan utbildade jag mig i en handledd konstnärsutbildning hos konstnären Peter Sköld. Han har gett mig den grund jag idag har och det är den jag nu vill dela med mig av.

För mig är mitt måleri en process och en upplevelse. Hitta en miljö, fota/filma, arbeta med bilderna i photoshop, analysera formerna, blanda färg, måla färgkartor, skissa, välja papper och penslar, måla, skölja, skvätta, namnge målningarna, rama in och sen ställa ut på ett galleri. Jag älskar att akvarellen är så oförutsägbar och de transparenta egenskaperna. Måla lager på lager, att förenkla ett motiv och måla med lite för stora penslar, det ger mig en kick.

Dela detta evenemang

bottom of page