Om en vecka har vi bott i huset i ett helt år, ändå har det tagit till idag för mig att få upp tavlorna på väggen. Nu när det är gjort blir jag förvånad av mins mak på hemma plan. Jag fullkomligen älskar att leva plottrig, färgstarkt och fult med detaljer. Hade detbinte varit för att det är jobbigt att städa massa detaljer hade jag nog kunnat gå totalt bananas på att ha saker jag tycker är vackra. Minnen, känslor, inspiration lever i mina saker. Jag älskar att äntligen leva med dem nära mig och synliga för

December 29, 2018

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White Google+ Icon