På Gång

KVÄLLSÖPPET

KVÄLLSÖPPET med ENTUSIAST BILKVÄLL

Onsdagar 17.00-20.00 var 14:e dag med start den 13 maj 2020

Vi serverar varm middag samt smörgåsar och pannkakor. Givetvis har vi tårtor och bullar att frossa i. 

Alla med Gamla bilar Entusiast fordon, motorcyklar och mopeder är hjärtligt välkomna till dessa onsdagsträffar. Här kan du i en fin miljö fika, äta enklare rätter eller bara snacka och sparka däck samt kolla in alla fina klenoder. Norr om Torsåker finns det mycket fina vägar för en tur före eller efter träffen. Ni som inte har en entusiast bil, är självklart varmt välkomna att titta på bilar och möta ägaren som kan berätta närmare om sin bil och fika eller ta en bit mat, stor parkering finns för er också. Under kvällen håller köket & caféet öppet för den som önskar något sött eller salt. 

Välkomna

2020

Maj     13 ٠  27

Juni    10 ٠ 24

juli       8 ٠ 22

Aug.    5 ٠ 19

      Sep.    2 ٠ 16 ٠ 30

16 maj- 14 juni

KÄLLAREN NUT HOUSE ART

Presenterar

Mats Eriksson och Lotta Enocsson

16 maj – 14 juni 

”Medan vi färdas”

6 juni Nationaldagen

Nationaldagen på The Nut House.

För vissa en tradition att komma och vara hos oss denna dagen. Äta gott strosa i trädgården, besöka galleriet KÄLLAREN NUT HOUSE ART, paxa plats i hängmattorna och kika runt bland pryttlarna i butiken. Välkommen att göra Nut Houe till din Nationaldags tradition. 

Givetvis utlovas vår smarriga räkmacka denna dag!

VÄLKOMNA

27juni-22 juli

KÄLLAREN NUT HOUSE ART

27 juni – 22 juli

En grupputställning mitt i den svenska semestern

Kurerad av Mark Andersson        

 

 

”Vi hade i alla fall tur med konsten”

jan padover

KÄLLAREN NUT HOUSE ART

presenterar

Jan Padover

25 juli - 9 augusti

"FIKA"

Akvareller konstnären Jan Padover gästar oss från San Fransisco USA.  

Jan har under årtionden illustrerat en mängd spelkortslekar med olika teman. Nu kommer originalen att visas i denna utställning.

 

Vi kommer ha äran att vara den första visnings platsen för kortleken Fika. Ett 50 tal olika välsmakande fikabröd, bakelser, kakor och tårtor som är avbildade i direkt tanke på en traditionella svenska ”fika stund”.

TUSENTRÄDGÅRDAR

TUSENTRÄDGÅRDAR 28 juni 2020

Vi medverkar i den rikstäckande trädgårdsdagen som går av stapeln vart annat år. Hitta nya spännande privata och offentliga trädgårdar att besöka.

https://www.tradgardssverige.org/tusen-tradgardar-2020/

Välkommen

jörgen hammar

KÄLLAREN NUT HOUSE ART

presenterar

Jörgen Hammar

15 augusti – 20 september

”Träskulptur” 

bakluckeloppis

BAKLUCKELOPPIS 23 augusti 9.00-15.00

Samla alla dina prylar som du inte längre vill ha och sälj dem på vår bakluckeloppis. Det finns ett stort intresse för loppis fynd i våra trakter och är det något vi vill vurma för är det recycling. Tänk på att risken är stor att man som utställare även kommer hem med fynd :-)

Boka din plats genom att maila till oss med rubriken Bakluckeloppis. *Ange namn. *Telefon nr samt *Hur många bilar du vill anmäla. Ni betalar 100:-/ fordon och ni får ha ett bord i anslutning till bilen. 8:00 öppnar vi grindarna till ytan där marknaden skall vara. Först till kvarn för att välja plats. Välkomna.

Arlanda Big Band augusti

150 kr

ARLANDA BIG BAND o GRILLKVÄLL

28 augusti 19:00

Välkommen att digga till garanterat svängig storbandsjazz!  Arlanda Big Band spelar traditionell men även modernare repertoar och har gett en lång rad konserter med artister såsom Babben Larsson, Nils Landgren, Louise Hoffsten, Jens Hult och Roger Pontare. Efter succé spelningen 2019 här hos oss välkomnar vi dem igen. 

Begränsat antal biljetter först till kvarn......

 

Denna kväll gör köket en speciell grillmeny. Kött, korv och grönsaker samt sallad och röror. Vegetariskt alternativ finns. Ange i bokningen om ni avser äta innan spelningen. Dryck handlar ni i baren. Vi startar grillen 17:00

Öl/Vin/Champagne/ alkoholfria alternativ.

 

Pris  150 kr / pers. Mat och dryck köper ni på plats.

fysingen

FYSINGENDAGEN

13 september 10.oo-16.oo 2020

En dag där slott, föreningar, kyrkor och företag runt sjön Fysingen håller öppet för att visa upp denna fantastiska område. PÅ The Nut House händer följande.

SERVERING / BUTIKEN

  •  Serveringen håller öppet med varm & kall mat, smörgåsar, hembakat och rykande färskt kaffe. Vackra trädgård och heminrednings detaljer. 

"CLASSIC CAR MEETING"

  • 13.00 - 15.00 Visa upp eller beskåda bilar som brukar medverka på våra bilkvällar under sommarhalvåret.  Egen parkering för klenoderna. Alla entusiastfordon är välkomna, bilar, motorcyklar och mopeder. Snacka, sparka däck och beskåda vackra klenoder.

UTSTÄLLNING I KÄLLAREN NUT HOUSE ART

  • Jörgen Hammars utställning "Träskulptur". 

FÖR HELA PROGRAMMET RUNT HELA SJÖN  titta www.fysingenrunt.se

noaks ark

KÄLLAREN NUT HOUSE ART

26 september - 25 oktober       

 

”Noaks ark”

STÄMBANDET

Möt Stämbandet söndag den 27:e september. 13:00 Lunch spelning i växthuset. 

’Vi spelar gammal folkmusik och visor från i huvudsak Sverige. Våra instrument är nyckelharpor, fiol, dragspel, gitarr, bas och cajon.’


För bords bokning ring 08-644 72 03. 

 

rockbolaget

INSTÄLLT ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM...

Vi säger varmt välkomna Rockbolaget som öppnar musik året 2020 hos oss.

Fredag den 17 april middags servering från 17:30. Spelningen drar igång 19:00

 

-Vi är ett rockband som spelar 50, 60 o 70 - tals rock. tex. Clapton, Beatles, Creedence. Vi har varit husband på Långholmens värdshus, lirat många gig på Marinan i Grisslehamn och gjort jobb tillsammans med Lars Åke "Babsan" Wilhelmsson på Hallstaviks Folkets Hus. -berättar Pär om bandet.

 

Ett skönt avslut på veckan. Mat, musik och trevligt sällskap.

Förköp biljetter 100:- ring 08-644 72 03 för info. Vi säljer biljetter i dörren i mån av plats. Mat och dryck beställs på plats.

1 / 1

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White Google+ Icon